Чого в д мене хочеш?

Чого від мене хочеш?
Усе закінчилось тепер.
Більш не приходь у снах щоночі,
Я назавжди для тебе вмер.
Увесь мій світ жив у тобі,
Тебе кохав я до нестями,
А ти у душу плюнула мені,
Пройшлась по ній ногами.
Я все приймав в тобі як є,
Не намагавсь тебе змінити,
Змінив скоріш життя своє,
В усьому щоб тобі вгодити.
А ти сказала, що тобі
Несила більш моєю бути,
Ти навіть не задумалась тоді,
Як важко це - тебе забути.
Та я зумію це зробити,
Я сильний, впертий наче віл,
Я зможу іншу полюбити,
Я докладу до цього море сил!


Рецензии