З святом незалежност!

Нехай розквітне
Україна!
Нехай живе -
Любов у серцях!
Ми будемо завжди
славити Ісуса
За те -що дарував
Нам волю
І звернув погляд
Свій на нас!
Нехай у домах
та сім*ях - буде щастя.
Нехай любов наповнить
Душі та серця!
За все - подяка Богові-
За Духа Святого,
Батька та Христа!

Фото з автомайдану - Київ 2011.


Рецензии