Велика шана мо му народу

Велика шана моєму народу
Вклоняюся пред вами до землі
Ви вибороли для нас всіх свободу
До незалежності країну привели

Ви довели що ми є не рабами
Що не народність ми, що не хохли
В нас є земля і мова із піснями
І ми народом щей раніш були

Ви зберегли любов до вишиванки
Традицій та до рідної землі
І мову рідну вчили шанувати
Любов до неї несли крізь віки

Велика шана моєму народу!
Велика шана патріоти вам!
Я молитвою звертаюся до Бога
Щоб Україну відродити нам.


Рецензии