20 лет независимости Украины

Пред тобою склоняю колени,
Пред тобою я в вечном долгу.
Ты единая только на свете,
Кому можна сказать: "Я люблю!"

Украина!! Моя Украина!!!
Жолтой рожью покрыты поля.
20 лет тебе будет сегодня
Ты ещё ведь совсем молода.

У нас были; природа, заводы
Только всё перестройка смела.
Помню я те весёлые годы,
Когда жизнь была всем хороша.
Ночь24.08.2011   Виктор Войтюк.

20 років незалежності України.

Пред тобою стаю на коліна,
Боржником завжди буду твоїм.
Ти одна лише в білому світі
Кому тихо говорю: "Люблю!"

Україна!! Моя Україна!!!
В жовтий колір покриті поля.
20 років тобі є сьогодні.
Значить зовсім ти ще молода.

В нас природа була і заводи
Керівництво змело це усе.
Памятаю веселі я роки
Як життя посміхалось мені.
Світанок24.08.2011  В. Войтюк.


Рецензии