Критик

Душа знаходиться під гнітом та журбою
У горлі ком, з очей біжить сльоза
Не стати нам близькими вже з тобою
Для тебе моя творчість просто гра

Те що пишу ніколи не оціниш
Розкритикуєш слів моїх вінок
Мені болить! Невже цього не чуєш?
І душу крає плин твоїх думок

Я знов палаю в вічних порівняннях
Не досконалим звеш ти кожний вірш
Це викликає муки та страждання
Тоді ти просто візьмеш та змовчиш

А іншим заспіваєш дифірамби
Дослухавшись до кожного рядка
Мене почути також ти вже мав би
Невже бездарна в тебе я така?

Хизуючись тонким сприйманням світу
Роль критика на себе ти вдягнув
Хоча не в змозі сам вірша створити
Поетом ти ніколи і не був

Чому ж тоді мої вірші вбиваєш?
Чом не приймаєш ти мій божий дар?
Чому ти душу мою напуваєш
Отрутою (немов вона нектар)?


Рецензии
Надя, ты Великая мастерица поэзии.
В твоих стихах есть то, чего нет и никогда не будет ни в стихах ни в душах мнимых рифмоплетов выдающих себя за знатоков и ценителей ни в душах их подвывал-лизоблюдов.
Этот дар - твоя открытость и искренность.
Спасибо тебе за то что ты такая.
Умоляю, не становись другой НИКОГДА!!!!!

Да пребудет с тобой Сила

Роман Диденко-Белый Волк   03.09.2011 18:10     Заявить о нарушении