лзшцекирп

Вимоги твої, зрозумілими стануть,
Тоді, коли стане земля.
Ми кращіми бУли, але затоптали,
Самі, молоденьке гілля.
Чаділи, чудили, сміялись, раділи.
Жили, наче завтра кінець.
Але чорно-білим розмазує крила.
Людина - природи вінець...


Рецензии
Неперевершено! Так по-справжньому і час взагалі адуматися кожній людині, що вона робить!

Анна Усадская   24.08.2011 03:16     Заявить о нарушении