Пройшли дощi, тумани впали...
І забрели у вертоград,
Де сяють яблучні опали
І соком бризка виноград.
З-за хмари сонце гляне мляво,
Одверне перші холоди,
Де ти, збиральниця смаглява,
Кладеш до кошика плоди.
І осміхаєшся щасливо,
Що ми в раю оцім - одні...
І гупа яблунева злива
В пропахлі яблуками дні.
Свидетельство о публикации №111082207700
Наче відчувається подих осені.
Надхнення, тепла.
З повагою, Любов Постнікова
Любовь Постникова 25.08.2011 21:42 Заявить о нарушении