НИВА

 


Нива побіліла
Кличе всіх на труд:
«Хто ще є без діла –
Хай до Бога йдуть;

Він їм допоможе
Труд святий знайти:
Славить ім’я Боже,
В святий рай ввійти…

Люди, не баріться,
Всі до Бога йдіть
Гаряче моліться,
І Йому служіть!..

Про спасіння свідчать,
Хай ваші вста,
Тож снопи збирайте
В житницю Христа;

Бо прийде Господар
Й запитає вас:
«Хто і як трудився
На землі в свій час?»

вересень, 2004 р.


Рецензии