Задощило
Надворі прохолодно, й у серці.
Смутком душу мою оповило,
І залишилось десь там на денці.
Ти без квітів прийшов і в зажурі,
Мовчазний, не всміхаєшся мило.
Дощ в душі, і думки всі похмурі,
Задощило... чомусь задощило...
22.08.2011
Свидетельство о публикации №111082205104