Буде п яною весна

Буде п’яною весна! Буде щастя!
І для цього тебе я не буду красти.
Дуже мало доля нам відпустила...
Не тужи! -  забути є в мене сили!

Буде п’яною весна... не з тобою...
Я умилася гіркою журбою.
Та воскресла! Знову є в мене крила! –
Буде п’яною весна... з іншим милим.


Рецензии