почитайте...

загризає капканом небо,
руки синi, манжети чорнi.
почитайте менi що-небудь!
лиш не те, що читали вчора.
страшно, страшно. об стiнки чашки
пальцi дробом, а губи - хрипом.
почитайте! хiба вам важко?
мої вiї з безсонням злиплись.
почитайте... якби ви знали!..
я не чула казок донинi.
я такою старою стала!
нагадайте мiй вiк, дитино.
я повiрю, заплющу очi.
а прокинусь - уже у жовтнi...
бач, якою я йду в цi ночi?
руки синi, манжети - чорнi.


Рецензии