Забери мене у своi сни

Забери мене у свої сни,
У рожеві світанкові роси,
У розмаї раньої весни,
Коли верби розпускають коси,

Забери у мрії голубі,
У вечірні тихі зорепади,
Там,де посміхаються тобі,
Загадковим посміхом стожари.

Забери і стану я вогнем,
Розігрію кам'яні пороги,
А захочеш упаду дощем,
Каплею стечу тобі під ноги.

Дай мені впиватися в вуста,
Що палають краплями калини,
Пронести цілунок крізь літа
Може до останьої години.

Забери мене у свої сни,
Забери у мрію світанкову,
Забери,щоб разом пронести
Почуття,йменоване- любовью.


Рецензии
Чудовий вірш! Вікторе, у Вас любовна лірика вдається найкраще. І Якщо дозволите, підкажу, якщо у заголовку випадає українська буква і, пишіть англійською і.

Вера Кухарук   26.12.2011 00:59     Заявить о нарушении