Окриленi
(i зорі поряд з нею...)
Вона літає в небесах,
а вiн - понад землею.
У кожного з них свiй полiт,
як свiй полiт у птицi:
згори їй видно цiлий свiт,
йому - усi дрiбницi;
згори - минуле й майбуття,
а знизу - те, що є...
Кохана!
Ти - моє життя;
i свiтло ти моє.
Ми рiзнi в незначному, та
ми схожi в головному:
людське призначення, мета...
Свiтогляд у цiлому.
Доповнюєм будь-який брак
ти - мною, я - тобою...
* * * * *
Ми рiзнi в дечому, однак
окриленi обоє.
дек. 2009
Свидетельство о публикации №111082000448