Never mind

Never mind my nervous breakdown,
That I sometimes used to frown,
Dashing off my mobile verses,
Muttering some angry curses.
I got mad and cussed you out,
Then I got you on too loud.
But still we are kinda lovebirds,
Love is getting on our nerves.
It don't let us feel the freedom,
Cannot choose who is the leader.


Рецензии