Коли закiнчиться обшарпане лiто

Коли закінчиться обшарпане літо,
Бездомні дощі принесуть мені сни
І пару нових шрамів.
Забери нескінченність
З мого підмізинного пальця.
Я чекатиму тільки весни,
Бо тебе мені не дочекатись.
Коли закінчиться остання печаль,
Любов моя зноситься, наче кросівки,
І руки востаннє пройдуть по тобі,
Але по-прощальному стрімко.
На нас зав’язалось дев’яте кільце
І зблідли усі циферблати.
Коли закінчиться обшарпане літо,
Я просто забуду твоє лице.
Навіщо тобі про це знати?


Рецензии