Ти так по-дитячому куриш

Ти так по-дитячому куриш,
Облизуєш смалені пальці,
Так дивишся в очі світанку,
Що можна упасти.
Ти так по-дорослому стогнеш,
Ти чайна троянда в бляшанці,
Ти ділиш свої філіжанки
На класи і касти.
У тебе подерті панчішки,
У тебе серйозна помада,
Картата тобі скатертина
Пасує під очі.
І наче заклеєна книжка,
Ти вистелена шоколадом,
Ти контур чужої картини,
Яку я так хочу.


Рецензии
мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм

Мария Лихошерстова   24.08.2011 01:06     Заявить о нарушении
я повторюсь!!!

Мария Лихошерстова   04.09.2011 10:16   Заявить о нарушении