Вже проiхали козятин...

Вже проїхали Козятин,
Ще далеко місто Львів.
Я ж хотів тобі сказати
Найдорожчих кілька слів:

Що ти - рідна, що - єдина,
Весняна - в цвіту-красі -
Мого серця господиня,
Мов конвалія в росі.

І дивлюсь на тебе щасно,
І тривожусь, далебі,
Як осмілитися вчасно,
Як освідчитись тобі?


Рецензии