Язмыш безне ник аерды?
Нинди бушлык бу доньяда ?
Калды хислэр ялгызлыкта.
Яна эрнеп сагышларда ,
Сойгэн йорэк кайнар утта.
Сорамагыз хэллэремне ,
Ан,ламассыз сойлэсэмдэ.
Мин кичергэн мэхэббэтне ,
Тоялмассыз хисегездэ.
Сине генэ шашып сойдем ,
Онтылып бар доньяларны.
Сунми торган тойгы дидем ,
Син,а булган хислэремне.
Хислэрен,не белеп сойдем ,
Синен, утта яндым , койдем.
Синен, очен улэр идем ,
Этйсэн, эгэр уз телэген,.
Тормыш юлы очраштырды ,
Мэхэббэтнен, хисен биреп .
Язмыш безне ник аерды ?
Сагышларда ж,ан койдереп.
Эллэ инде хатам булдын, ,
Озлеп шашып сойгэнемэ.
Ни булганын ан,ламадым ,
Бушлык басты кун,лемэ,.
Сорамагыз хэллэремне ,
Ан,ламассыз хислэремне.
(http://www.stihi.ru/2011/08/23/267)
Свидетельство о публикации №111081608019
Бер караганда соендем татарча шийгыр тапканыма, икенче яктан коендем сезнен писсимизымга бирелуегезгэ.
Рафина Вафина 14.02.2013 12:56 Заявить о нарушении