Так не бува...

Так не буває...
Ти тікаєш, вбиваєш себе і вертаєш...
Не чіпаю...
Місто спить...і ти засинаєш...
Не люблю...
Бридкі очі нічних ліхтарів...
Я втечу...
В далечінь...від холодних обійм...
Не кричи…
Серце вб’є твою гордість…
Ти пішов…
І залишив мені лиш самотність…
Я чужа…
Повторю себе знову сльозою…
Ти чужий…
Та чому ж ти постійно зі мною…?


Рецензии