От така рибалка Жартiвливе
Муха все кружка літає... Ох, і набрида...
Поплавок на плесі воднім зупинився, вкляк:
"Щось не ловиться в нас рибка, мила, дай рюкзак".
Милий вудочки полишив, витяг з рюкзака,
Бутерброди, огірочки, парочку пивка.
Випив, смачно пообідав, ляг на бережок:
"Ти ж дивись за поплавками, я посплю часок".
Сонце ген за обрій сіло, вечір вже бринить,
Я вже й поплавок не бачу, а мій милий спить:
"Уставай, коханий, скорше і мене вези,
Може, встигнемо з тобою ми у магазин.
Замороженого хека ти купи скоріш.
Хека я тобі зажарю і зварю куліш.
Ти ж у мене від утоми кволий став, худий..."
От така у нас рибалка була в вихідний.
14.08.2011
Свидетельство о публикации №111081600578