Вiд думок про тебе - млiти...

          Так ніхто не кохав... 
                В.Сосюра.

Від думок про тебе - мліти
І вертати знов
В одчайдушне спрагле літо,
У п'янку любов.

Де нас річка досі кличе
Під замрію віт,
Де так сяяли обличчя,
Що мінявся світ,

Де злітали наші душі
В пісню-камертон.
І здавалося, що дужче
Не кохав ніхто.

То було найкраще літо
У твоїм житті, -
Шепотіли щиро квіти
Й зорі золоті...


Рецензии
Дякую за світлу,чисту поезію!!!

Лидия Филимонова   30.01.2012 23:15     Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.