Ажурна дiвчинка
Ловить мене у клітинки.
В неї довгі пальці, короткі ночі
І плетений страх.
Вона дитинно-порочна,
У застуджених квітах,
Із дертими рукавичками
На подертих руках.
Ажурна дівчинка
В’яже мене на зап’ясток,
Щоб я стала початком,
Чорно-шовковим кільцем.
Ажурна дівчинка
Загортає мене в молитовник,
Я напишу епілоги
І буду її кінцем.
Вона розриває коло,
Але не спинить стрілки.
Тьма западається на її животі.
Гострих цілунків нічна перестрілка -
Посвята в мої особисті святі.
Свидетельство о публикации №111081506446