Busy, lazy, dizzy, easy

I`m so fucking busy
And so fucking lazy.
I know I can do it,
I`m sure I will manage.

I`m feeling quite dizzy.
I know it`s not easy
But I`m sure I will manage,
I know I can do it.


Рецензии