Дуслык
Без яшэгэн доньяларда , бар кешелэр.
Ж,ан белэн телэп , котеп алган бэндэлэр.
Тормыш юлын уткэн чакта бергэ булып ,
Яшэсе килэ , эшлэрне бергэ кылып.
Аралашып , сердэшлэшеп , ж,анны ан,лап.
Кайгы - бэлэлэрдэн бер берен,не саклап.
Язмыш шатлык биргэн чакта , уртаклашып ,
Яшисе килэ , доньяда шатланышып.
Ваемсызлык курсэтмичэ карашларда .
Зур сэлэтлэр бирмэсэдэ язмышларда.
Якты нурдай яктыртып тормыш юлларын.
Яшисе килэ , балкытып гомер елларын.
Андый кеше без барган тормыш юлында,
Бердэн бер , ан,лый торган чын Дустын, булла.
Язмыш биргэн сынауларны уртак итеп ,
Яшисе килэ , дуслыкны хормэт итеп.
(15.08.2011г.)
Свидетельство о публикации №111081500510
Нурзиля Ахметова 1 18.08.2011 18:01 Заявить о нарушении