Disresult

Дизризолтт
-------------------------


i've missed this shot   
want  blame  myself 

re-asked   u   me   :
“what ?  what  is  that  ?  ”

me stepped  too  back   :
 fuck-off   my  try  !

your  head on neck
seemed  very  shy   !

let now go 
such fucking  try 

Ost Camp's  my  soul  :
It  - never die   !


Рецензии
never die alone

Белка Елкина   16.08.2011 00:48     Заявить о нарушении