23

Эллэ сагынам, эллэ сагынмыйм.
Сагынганымны уземдэ тоймыйм.
Сагынсам сине котэм.
Сагынмый уйга китэм.

Кунелем имэн сыман.
Эллэ инде кибеп бетэ.

Имэн кибеп бетэ алмый.
Эллэ йорэк эз-мэз алдый.
Туктап торада, чабып китэ.
Кубэлэктэй очып китэ.

Сагынсам соенэм.
Сагынмый авырсынам.
Сагынмасам борегэ торолеп.
Кумер кебек сурелэм.

Нигэ сине генэ яраттым.
Йорэгемне йокодан уяттым.
Гол чэчэклэрне эрэм итеп.
Аяк астына тараттым.


Рецензии
Очень красиво, очень поэтично, понравилось... С уважением

Лилия Еменгулова -Валиуллина   18.08.2011 21:23     Заявить о нарушении