ВАМ

Ні,ім'я Ваше
 
болю вже не несе.

Тільки інколи

думка про Вас

торкне чола,і все.

Тільки в віршах,

коли з докором

 гляне на мене

моя душа,

вирветься зойк,

в пустоті відзоветься,

не долетівши

до Вашого серця...

     Ruta*2011


Рецензии