Швидкий експрес
в пам"яті спогад останній
як літо нам дарувало
ніжне та світле кохання
В темряві білих ночей
я цілував твої губи
погляд тих карих очей
сповнених болю та туги
Швидкий експрес тебе вже забирає
несе десь у далеку далечінь
туди де літо наше літо невмирає
де губи шепотіли не покинь
моє щастя тривало години
а розлука прийшла навіки
та не забуду віднині
цілунки солодкі такі
прощальна мить на пероні
твій погляд останній ловлю
щасливої тобі долі
бо довіку тебе я люблю
Швидкий експрес тебе вже забирає
несе десь у далеку далечінь
туди де літо наше літо невмирає
де губи шепотіли не покинь
Свидетельство о публикации №111081300426