Л то об йняло дощем

  Літо обійняло дощем
  хочеться жити наповненим днем
  прагне вологи земля
  тяжкими краплями пада вода.

  Щось там здригнулось
  немов сонний птах
  серце піднялоь у небесах
  наче купалась ти не в дощі
  наче летіла в далекі краі.

  Дихае легко спрагла земля
  літнім дощем тебе обійма.
  Що то здригнулось?
  Що то за мить?
  наче літала у небесну блакить.

  Ранок прийшов літнім теплом
  все те обана,що було вчорашнім днем.



 


Рецензии