Твоя дорога
Поважно з ним завжди крокуєш ти,
Окропиш ноги чистою росою,
Зведеш по обрію стрункі мости .
Куди іти - це вибирають люди,
Коли думки захоплять знову вас,
А час серця для творчості розбудить,
Де в перші кроки Бог дає аванс...
І знайдяться слова як блискавичка,
Що зазирає на широкий шлях,
В думках маячить та бажана стрічка,
Як для країни переможний стяг.
Свидетельство о публикации №111081202958
Гарний вірш. Мені сподобався)
Щастя Вам, Віталію.
З теплом та повагою,- Таня
=========
можливо, краще "розбудить", ніж "розбуде"
Веточка Вишни 13.08.2011 01:04 Заявить о нарушении