Куди веде твiй шлях?

Куди твій шлях, порожній і самотній
Тебе веде крізь пил міских доріг?
Чи бачиш ти попереду безодню, -
Притулок для твоїх стражденних ніг?

Дорогою цинічної зневаги
Дістатися ти мрієш до мети?
Тебе замучить совість, біль і спрага,
І непомірна важкість самоти.


Рецензии