***

В мої обійми лагідні та ніжні
Прийди, коханий, уві сні,
Теплом душі зігрію дивовижним,
Та почуттями без межі.
Знайди, мій любий, для мене хвилинку,
На мить, затримав подих, зупинись,
Почуєш ніби тихий шурхіт крилець влітку...
То я метеликом до тебе доторкнусь.


Рецензии