Краплi любовi
Вітер розгонить хмари
Обривки крапель"
Русалка Лая
Краплі любові
з неба останніми впали-
вітер стетерів,
довго збирав на траві
бідолашну любов ту.
(две последние строки добавлены 31.08.2011 01:07)
Свидетельство о публикации №111081104930