v dva po poludni v tsentre Minska

devochku-
tinejdzhera
solntse
utomilo

i s podruzhkoj
svoej
pobesedovat'
devochka
eta
prisela

na pamiatnik

pogibshim

na Nemige


ja ohuel

vokrug
byla
kucha
sovershenno
zhivyh
liudej

a lish' 12
let tomu -
mesivo
iz polurazdavlennyh
tel

ja -
zaikajas',
navernoe -
podniat'sia ej
srazu
velel

mesto
daby
ustupit'

pustote


Рецензии