А. В

Я не вірю тобі,
Але це щось цікаве,
Лишитись на самоті
Чи знов страждати яскраво?

Кров, ненавість і рай,
Чи ти моє пекло, чи доля?
Щось одне обирай,
Бо не піду я в неволю.

Я в собі загубилась,
Крок, іще крок - 
Знов-таки помилилась,
Прощавай на довгий строк.

Але я хочу до тебе
Це нестримне бажання
Відштовхує від себе...
Чи це воно є, кохання?

Що ж з цього має вийти,
Закінчилася злива...
І чи справді вже мій ти?
Я тимчасово щаслива...

P.S. 'Before I say 'Hello' I have to say 'Goodbye'. - "Прежде, чем сказать "Привет", я вынужден сказать "Прощай".


Рецензии