Гучний пафос тиха стерика

В твоїх очах строга цензура: леді та джентльмени ходіть но в дупу зі своїми порадами. Я крутий і закоханий. В серці тепер – фєйс контроль, на стражі твого спокою масивний тілоохоронець Вася, який не пускає до тебе малолітніх шльондр. Вони кидаються на нього, верещать, щось доказують про твоє до них вічне кохання,знервовано відстрибують у бік, тремтячими руками підкурють дешеві цигарки і спльовують залишки вашої псведолюбові. Твій мозок нещадною голкою татуювальника розмальований її ім’ям, сердечками, квіточками і іншою фіг нею… Я бачу в твоїх очах це. Агов! Я дивлюсь тобі в очі, недоумку. Я не поряд з тобою! Я не на вулиці, намагаючись пошматувати Васю… Я твій сигаретній дим. Зав’язуй з курінням. Я твій дим, течу по твоїм жилам, вбиваю твої легені і серце. Зав’язуйз курінням. Відпусти мене.


Рецензии