Т льки ти

Лягає нічь на моє ліжко
Я пічь смереками топлю
Аби не змерзли твої ніжки
Я до нестями іх люблю.

І вже картопельки підсмажив
Додав цибульки та сальця
До все гаразд лишилось майже
Налити в келихи винця.

Приспів:

Не моя провина
Так живуть в світах.
Це таке глибинне
Що живе в устах.
Лісове  джерельце
Чистої води
Як бальзам для серця
Ти і тільки ти.

А нічь опудало тікає
Її лякає каганець
І білий місяць позіхає
І уривається терпець.

Мене фантазії лоскочуть
І зрозуміло без цноти
Та я не стримуватись хочу
Невже не розумієшь ти.


Рецензии