Йорэктэ бар ялкын

Сыгыла сыгыла.
Сынып бетмэдем.
Сагына сагына.
Чыгып китмэдем.
Юлларга чыксам.
Аллага шокер.
Табыр идем мин.
Оч тапкыр токер.
Карадым унга.
Карадым сулга.
Тирэндэ инде.
Узасы елга.
Узмыйча булмый.
Гомер елгасын.
Таба алмый калам.
Мэхэббэт тамчысын.
Таба алмый алдым .
Аяк астында.
Буталып йоргэн.
Зэнгэер простыньдэ.
Кузлэрне йомып.
Суга атладым.
Куанычка эллэ.
Кире кайта алмадым.
Гомер елгасы.
Дингезгэ житте.
Эзлэп йоргэнче.
Хыялым китте.
Мэхэббэт калды.
Бер очкын булып.
Кунеллэр тулды.
Куздэ яшь булып.
Еламый елыйм.
Кунел эрсенэ.
Эйтер сузлэрем.
Берсенэ генэ.
Сина эйтэсе.
Сузлэр куп жыйдым.
Ашыктырмыйча.
Тетеп жыр эрдем.
Шигерлэр яздым.
Кара тон кичереп.
Ялгызым калдым.
Хыялны бетереп.

Хыялым - якты кон.
Булмаган булачак.
Йорэктэ бер пожар .
Ялкындан чыгачак.


Рецензии