Весною

Весною граки прилетять
І сонце зігріє теплом,
Я вийду тебе зустрічать,
Кохана моя, за село.
Приїдеш, така ж, як колись -
Усміхнена і чарівна
І мовиш “Та ти не журись,
Мій любий, що я вже жона.
Востаннє мене покохай,
Палким поцілунком зігрій,
І лихом не поминай,
Про зустріч таємну не мрій.”
Не зможу, моя дорога,
Не зможу, єдина моя!
Життя бо без тебе – нудьга,
Мов довгая ніч, що без дня.
Весною граки прилетять
І сонце зігріє теплом,
Я стану тебе виглядать,
Єдина моя, за селом…


Все стихи автора  http://portofranko.ru/?tag=kalistrat


Рецензии
БЛАГОЗВУЧНОи НАПЕВНО.
Увернно жму на кнопку ПОНРАВИЛОСЬ.
Мое почтение.
МИХАИЛ Д.

Михаил Депутатов 2   25.08.2011 20:40     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.