На Чорнечiй горi

На Чорнечій горі, над Дніпром,
Звідки зорі такі неозорі,
Він стоїть з похмурнілим чолом,
Мов застигший в незмірному горі.
Швидкоплинно майнуло життя,
Пропливло, наче чайка, за обрій
Та не знають вірші забуття,
Доки люблять їх люди добрі.
О вірші! В них – і стогін, і біль,
І відлуння палкого кохання.
І стікається люд звідусіль,
Щоб покласти квіти на камені.
Плине Дніпр, минають роки,
І повільно крокують тумани.
Він стоятиме довгі віки,
Як зажурений батько. Над нами…


Все стихи автора  http://portofranko.ru/?tag=kalistrat


Рецензии
пробирает до нутра, аж знобит)))

Павлов Юрий   25.08.2011 06:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.