***

Тиждень в білому халаті
Кататися по підлозі в хаті.
Напевне, це мене врятує.
Мені погано: я сумую.
Непевне, це і є причина,
Чому вірші із мене линуть.
І все дратує. Всі дратують.
Мені погано: я сумую.


Рецензии