***

Пишу тобі свої вірші,
Ще болить струна в душі,
Що робити, я не знаю,
Щастя хай не помирає…
Який жах ото-чекати
І під ранок засинати.
А в думках лиш ти один –
Новий герой моїх картин…
Чи зможу я кохати щиро,
Тобі зранку мовить «милий»?
Коли ж той біль мене покине,
А твоя любов прилине?

16.06.11


Рецензии