0908

Давайте з сонечком вставати,
Його на ганку зустрічати.
І разом новий день творити
Щоб людям гарно було жити.
----------------------------------------------
Let with a sun to rise,
Him on a porch to meet.
And together to create
That people lived beautifully.

visevoi  02.08.2011.

Давайте с солнышком вставать,
И во дворе его встречать.
День новый  будем создавать
На благо - людям всей Земли.
   0902011  Войтюк В. С.


Рецензии