Середа есйу

Пройшло б ліпше,
Аа так-змішана
середина з віршами.
А то,не пізніше:
У лісі дерев більше;
У полі Земля кругліша.
Їду..,але це відносно,
Іду.. поки ведуть лінії,
Заблукаю між трьома соснами
І стоЮ.. .
але це смішно.
А над Нею небо розквасилось,
аА ніч-лінь Її.
І ніхто,
ніхто не розуміє Так мене,
як я сам себе
Не розумію.


Рецензии