***

Міцний чай або кава -
Це нормою стало вже,
Хоча й не нормально.
Аби можна інакше все
Переграти по-іншому.
І сказати: "Дубль другий".
Горять хмари десь високо -
Небо в стані напруги.
Люди терплять наругу,
Я чекаю побачень.
Адже о пів на другу
Ти сказав: "До побачення".


Рецензии