Народ та свобода
я вірю прийде Божа благодать
піднімем разом ми тебе з коліна
і не заставим свій народ страждать
єднаймося із заходу до сходу
у дружну міцну радісну сім"ю
і лиш тоді здобудемо свободу
я України син це говорю
Українці повірте в одну лиш єдину
в ту країну що вірив Шевченко й Франко
браття й сестри повірте в свою Україну
бо без неї ми в цілому світі ніхто
пам"ятайте що ви козацького роду
в ваших душах і жилах є пращурів слід
поєднаймо навіки народ та свободу
нехай щиро всміхнеться до заходу схід
Вже чвари ваші годі нам терпіти
народу скоро ввірветься терпець
без України нащо в світі жити
прислухаймося до своїх сердець
посадить батько син онук калину
в душі у кожного з любов"ю проросте
розквітне сад а мова журавлина
срібними перлами мов джерело заб"є
Українці повірте в одну лиш єдину
в ту країну що вірив Шевченко й Франко
браття й сестри повірте в свою Україну
бо без неї ми в цілому світі ніхто
пам"ятайте що ви козацького роду
в ваших душах і жилах є пращурів слід
поєднаймо навіки народ та свободу
нехай щиро всміхнеться до заходу схід
Свидетельство о публикации №111080600317