***

Ще одна темрява. Спини мостів.
Змерзли асфальти, і дім твій згорів -
Все, навіть ми, під питанням.
Ще одні сходи. Ще поворот.
Ходімо вмирати під Депеш Мод -
Вперше і не востаннє.
В'язана тінь. П'яний карниз.
Руки вперед. Нижче і вниз -
Вростай мені у долоні.
Розмотавши всі пасма,
Всі фрази невчасні,
Я дивуюся – ти бездонна.
Ще одна повінь, з усіх твоїх пор,
Чорне зітхання зав'язаних штор
Там, за твоїми плечима.
Розгубивши всі вдихи, заплутавши кроки,
Розрізаючи шви і спливаючи соком,
Божеволію - ти невловима.
Знаєш, ти пахнеш озоном і страхом,
Шовком по шиї, оголеним цвяхом,
Гострим цілунком під ребра.
Мало нам даху сліпої квартири,
Я би ділила тебе на чотири
Тут, у розкраянім небі.
Ще одна темрява. Ще одне вбивство.
Все відбувається тихо і чисто -
Вибач, маленька, так треба.


Рецензии