Марiя Jack Daniels
Жінку моєї мрії звати Марія.
Він – велика зірка великого тенісу,
Вона – моя давня любов і колишня повія.
Він – брунатно-пекучий, правдиво-гострий,
Альфа-самець: прямо і чорно-біло.
Він мене укладає єдиним пострілом,
Він затікає у грані усіх моїх ліній.
Вона – невимовна тиша перед грозою,
Хижа самиця, трепет і непорочність,
Що віддалась на пам’ять мені такою -
Берлінська стіна, що сиплеться просто в очі.
Найцікавіше, коли вони зустрічаються:
Він неґалантно б’є її просто в голову,
Втім, моя дівчинка навіть і не ламається.
Їм би знімати разом поезопорно,
Коли він верлібром тече по її руках
І затікає в темне бездонне горло.
Найцікавіше – коли знесилена ніч
Розливає його шотландський мотив по згинах
Наших із нею спрагло-тверезих пліч.
Він як німе кіно – тільки white and black,
В ній мій діагноз – алкошизофренія.
Чоловіка моєї пристрасті звати Джек,
Жінку мого безсоння звати Марія.
Свидетельство о публикации №111080500802