Шк льн роки

Шкільні роки так весело проходять!
Тут кожен день як аркуш книги літ,
Тут лишиться дитинства ніжний цвіт.
Для себе кожен в школі щось знаходить.

І справа вже не тільки у навчанні:
Людина вивчить за своє життя
Як треба крокувати в майбуття.
А тут іще навчають спілкуванню.

У школі відбувається все вперше:
Це перші несміливі почуття,
Це перший «злочин», після – каяття.
Це перший друг, та ворог також перший.

І все життя людина пам‘ятає,
Як у далекі юності літа
Вона навчалась. Справа молода!
Й цей спогад серцю молодість вертає.


Рецензии