В знаннях людини - сила
В хмариночках живуть.
Я заздрю крутим коникам,
Усі кудись пливуть.
Дивлюсь, за ними весело,
Летять слідом пташки.
А я спішу в своє село,
Протоптую стежки.
У гай, до річки, в поле
Крокую навмання.
А в вересні до школи
Піду вже по знання.
Вона мені відкриє,
Де слоники живуть.
В знаннях людини - сила
І крила відростуть.
Свидетельство о публикации №111080406877